Un cop més

0
SI logotip_2014

Aquest passat mes de setembre ens ha tornat a deixar una Diada amb molt més d’un milió de catalans reclamant la llibertat del nostre poble. Catalans que, per sobre de tot cridaven, INDEPENDÈNCIA. Ha tornat a quedar clar que ha de ser el poble el que lideri aquest camí, ara més que mai. Amb algun partit teòricament independentista fent el ronso i més preocupat de possibles tripartits i amb alguns sectors de la societat més preocupats amb la batalla dels llaços grocs que de la independència, els catalans hem tornat a demostrar que seguim reclamant la llibertat del país.

I ho fem convençuts que la independència de Catalunya ens durà a la llibertat dels presos polítics i dels refugiats, i no a l’inrevés.

Ara mateix, per manca de voluntat o de capacitat, no hi ha cap polític o partit disposat a liderar aquest camí i, en conseqüència, hem de ser el poble qui el liderem, un cop més. I aquest cop haurem d’esforçar-nos en no deixar-nos enganyar novament! Reaccions de la societat com quan vam protegir les urnes ara fa un any, l’Acampada per la Llibertat que ha impedit manifestacions feixistes davant les nostres institucions o la feina dels CDRs ens demostren que només el poble salva al poble, i aquest 11 de setembre de 2018 hem tornat a fer palès que serà el poble català qui aconseguirà la llibertat de Catalunya.

Aquest mes d’octubre es compleix un any de l’ofensa més gran que hem patit els catalans en els darrers anys: el govern espanyol ens va enviar les seves tropes a atonyinar-nos i a demostrar-nos que mai ens deixaran ser lliures dins d’Espanya.

Els catalans, ni oblidarem ni perdonarem mai aquesta ofensa i això ens ha fet més forts per liderar com a poble el camí cap a la nostra llibertat!

Xavi Bernaldo Cararach, Regidor SI La Garriga

Article anteriorRàdio Silenci estrena temporada amb tres programes temàtics nous
Article següentQui no dona més de si? Espanya, Catalunya o els votants?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.