Els atletes de la Garriga tindran pista per córrer

0
248

La nova pista d’atletisme de la Garriga serà una realitat properament després que es fes públic que se’n construirà una de 400 metres a la zona de Can Terrers. Aquesta distància és l’estàndard que la Federació Internacional de Federacions d’Atletisme reclama per a poder-hi celebrar competicions oficials, de manera que el projecte inicial s’ha hagut d’adaptar lleugerament, ampliant 50 metres la seva llargada, fet que endarrerirà les obres i, per tant, la seva inauguració.

El cost total de l’operació de construcció d’aquesta pista de sauló compactat superarà els 30.000 euros inicials i s’haurà de dur a concurs públic, però la regidoria d’Esports donarà així resposta a la demanda ciutadana de comptar amb un equipament homologat.

Fotografia OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.