Activitats per la Pau a la Garriga

0
156

El Dia Internacional per la Pau és al caure i, com cada any, s’han programat un seguit d’activitats destinades a fomentar-la. Així, el proper diumenge 23 de setembre, La Torre del Fanal acollirà les actuacions de teatre de Kamishibai, de la mà de la Fundación Vicente Ferrer, una xocolatada amb coca, música, dansa, jocs i una exposició que es podrà visitar fins el dia 7 d’octubre.

L’actuació de Kamishibai, que explicarà la vida dels fundadors de l’ONG contra la fam infaltil, Vicente Ferrer i l’Anna Ferrer, tindrà lloc a les 17:30 h; la xocolatada serà a les 18 h; i l’espectacle Cooperem o competim, basat en un conte tibetà que explica la història d’un poble que ha de superar diverses dificultats gràcies a la cooperació internacional, està programat per a les 18:30 h.

Per la seva banda, l’exposició explica la importància dels projectes de cooperació des del món local.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.