La Garriga commemorarà els fets del Primer d’octubre

0
166

El proper dissabte dia 29 de setembre, partits i entitats demòcrates del poble han col·laborat per a programar un seguit d’activitats per a recordar i posar en valor el referèndum d’independència del passat 1 d’octubre, quan el poble va defensar el seu dret inalienable al vot i va apostar massivament per la independència de Catalunya, amb un total de 6.712 vots favorables, 309 contraris, 130 en blanc i 54 nuls. Aquell dia, la Policia Nacional espanyola i la Guàrdia Civil, amb el suport dels partits polítics unionistes, va agredir indiscriminadament votants pacífics, deixant unes imatges per a la història que van esgarrifar el món sencer.

Així, la plaça del Silenci serà el punt de trobada de xerrades, exposicions, documentals, concerts i d’altres activitats que commemoraran els fets del Primer d’octubre a Catalunya. S’hi ha programat, també, un Sopar-Botifarrada de Resistència, pel qual ja se’n poden comprar tiquets als punts de venda de Can Valldeoriola, Can Perris, Bar Illot, El Trull i La Vienesa, per tan sols 10 €.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.