1-O la Garriga per la República

0
49

L’1 d’octubre de 2017, la Garriga, com la resta de Catalunya, va viure una jornada històrica i determinant: malgrat la prohibició del govern de l’Estat espanyol, milers de persones vam sortir als carrers i col·legis per permetre i garantir que fos el poble de Catalunya qui decidís el seu futur en un referèndum. 

Aquest acte de desobediència massiva a l’Estat va ser reprimit amb duresa, amb més d’un miler de ferits, i acabant, en dies posteriors, amb multes, destitucions, denúncies, presó i exili del govern legítimament elegit. Tot i això, el poble es va mantenir més fort i cohesionat que mai. 

Per tal de commemorar i reivindicar el primer aniversari d’aquesta fita històrica, diverses entitats i partits de la Garriga, compromeses amb l’exercici del dret a l’autodeterminació de Catalunya i la llibertat d’expressió, hem preparat una jornada reivindicativa el proper dissabte 29 de setembre.

Així doncs, us convidem a participar-hi!

CUP la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada