El CEG ens proposa una caminada sota les estrelles

0
CEG caminada_nocturna_setembre_2018

El proper dissabte dia 22 de setembre, el Centre Excursionista Garriguenc ha programat la seva 2a Caminada Nocturna, que consta d’un recorregut llarg de 7,202 quilòmetres, o bé un de curt de 3,200. Als excursionistes se’ls ha convocat a dos quarts de vuit de la tarda a Can Queló, equipats amb bon calçat i lot. Serà una caminada sota una lluna en quart creixent, si els núvols permeten admirar-la.

Qui hi vulgui participar, amb un paquet que inclou també sopar, s’hi pot inscriure anticipadament a la seu del CEG o bé a femceg2016@gmail.com per tan sols 10 euros (els no socis) o bé 8 euros (els socis i menors de 10 anys); qui s’hi inscrigui el mateix dia, haurà d’abonar 12 euros.

Article anteriorCàsting pels Pastorets els 21 de setembre
Article següent1-O la Garriga per la República
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.