El CEG ens proposa una caminada sota les estrelles

0
163

El proper dissabte dia 22 de setembre, el Centre Excursionista Garriguenc ha programat la seva 2a Caminada Nocturna, que consta d’un recorregut llarg de 7,202 quilòmetres, o bé un de curt de 3,200. Als excursionistes se’ls ha convocat a dos quarts de vuit de la tarda a Can Queló, equipats amb bon calçat i lot. Serà una caminada sota una lluna en quart creixent, si els núvols permeten admirar-la.

Qui hi vulgui participar, amb un paquet que inclou també sopar, s’hi pot inscriure anticipadament a la seu del CEG o bé a femceg2016@gmail.com per tan sols 10 euros (els no socis) o bé 8 euros (els socis i menors de 10 anys); qui s’hi inscrigui el mateix dia, haurà d’abonar 12 euros.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.