ERC amb Acord per la Garriga remodela el Grup Municipal

0
thumb grup erc

El grup municipal d’ERC amb Acord ha plantejat una modificació del cartipàs per al ple de l’ajuntament de la Garriga del 26 de setembre. El motiu és el retorn a l’empresa privada de la primera tinent d’alcalde, Neus Marrodán, després de set anys de dedicació al sector públic. Amb tot, la republicana continuarà com a membre de l’equip de Govern de la Garriga.

Marrodán ha comunicat als militants, socis i amics d’ERC amb Acord que “no he pogut refusar” una oferta que “és una gran oportunitat, sobretot tenint en compte que m’han vingut a buscar quan estava del tot entregada a la feina de l’ajuntament”. Afegeix que “és una gran sort que el món de l’empresa privada encara et brindi oportunitats”.
En consens amb tot el grup municipal i amb l’aprovació de les executives d’ERC i Acord, Marrodán manté “el compromís amb el poble i el país adquirit fa més de quatre anys”. Continuarà exercint com a regidora del grup municipal republicà i es mantindrà al capdavant de les àrees d’Urbanisme i Medi Ambient.
El que sí que abandona són les responsabilitats institucionals com a primera tinent d’alcalde i portaveu del grup, així com la regidoria de l’Àrea de Societat del Coneixement.
La dedicació a jornada completa l’assumeix el regidor de Comerç i Emprenedoria, Lluís Marco, que serà el portaveu del grup i es responsabilitzarà de l’Àrea de la Societat del Coneixement. Dolors Castellà, regidora d’Acció Social, i candidata a les properes eleccions, serà la primera tinent d’alcalde de la Garriga. Per la seva part, Albert Benzekry manté els mateixos càrrecs de regidor de Cultura, Patrimoni i Turisme i la quarta tinença d’alcaldia.

Eleccions 2019
Marrodán també ha avançat que el seu compromís amb la família republicana de la Garriga “va més enllà del present mandat, i de cara a les eleccions municipals del maig del 2019 continuo disposada a formar part de la candidatura que encapçala la Dolors Castellà”. Marrodán, que lidera la redacció del Pla General Urbanístic, considera que “hem començat moltes coses que cal culminar i que ERC amb Acord ha de liderar pel bé de la Garriga i del país. A la Garriga es pot fer molt més i millor”.

ERC amb Acord

Article anterior‘Silenci’, el festival de música en espais singulars de la Garriga
Article següentCàsting pels Pastorets els 21 de setembre

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.