‘Silenci’, el festival de música en espais singulars de la Garriga

1
248

Els dies 12, 13 i 14 d’octubre arriba a la Garriga un nou festival de música de la mà de Fourni Produccions en el que llocs emblemàtics i singulars del municipi obriran les seves portes a les actuacions de diversos artistes davant d’un públic reduït, en un ambient íntim. De fet, l’aforament sovint es limitarà a entre 25 i 40 persones, si bé Silenci programarà, en alguns casos, més d’una actuació de cada un dels músics.

La casa Barbey, l’ermita de Can Nualart, l’hotel Edelweiss o el Cinema Alhambra seran alguns dels emplaçaments que acolliran les actuacions de Marc Parrot, Àlex Serra o Labaq, entre d’altres, sempre a un preu accessible a tots els públics, que oscil·la entre els 4 i els 10 euros.

La programació i la venda d’entrades d’aquesta nova proposta cultural garriguenca es pot consultar al web de Silenci.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.