‘Silenci’, el festival de música en espais singulars de la Garriga

1
107

Els dies 12, 13 i 14 d’octubre arriba a la Garriga un nou festival de música de la mà de Fourni Produccions en el que llocs emblemàtics i singulars del municipi obriran les seves portes a les actuacions de diversos artistes davant d’un públic reduït, en un ambient íntim. De fet, l’aforament sovint es limitarà a entre 25 i 40 persones, si bé Silenci programarà, en alguns casos, més d’una actuació de cada un dels músics.

La casa Barbey, l’ermita de Can Nualart, l’hotel Edelweiss o el Cinema Alhambra seran alguns dels emplaçaments que acolliran les actuacions de Marc Parrot, Àlex Serra o Labaq, entre d’altres, sempre a un preu accessible a tots els públics, que oscil·la entre els 4 i els 10 euros.

La programació i la venda d’entrades d’aquesta nova proposta cultural garriguenca es pot consultar al web de Silenci.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada