Ciutadans no assistirem als actes institucionals municipals de l’Onze de Setembre

0
Cs LOGO_set_2017

El portaveu de Ciutadans a la Garriga, Ángel Guillén, ha anunciat avui que la seva formació “no participarà en els actes institucionals municipals de la Diada”. Guillén ha explicat que això serà així perquè “la Diada a nivell català no és de tots, i a la Garriga encara menys, doncs fa anys que se l’han apropiada els separatistes i els actes que organitzen exclouen a 1/3 dels garriguencs” a la vegada que ha reafirmat les seves paraules amb el fet “que des de l’Ajuntament no ens han convidat formalment a cap acte, cosa que demostra encara més que és la seva Diada, la dels independentistes garriguencs però no la de tots el garriguencs”.

“A més de la meitat dels catalans ens indigna que una determinada ideologia s’apropiï de la Diada de forma desvergonyida”, ha defensat Guillén. I ha recordat que s’organitzen actes polititzats i enfocats a una ideologia que no representa al conjunt de la societat catalana i, en el nostre cas, de la garriguenca”. Així mateix el portaveu de Cs ha manifestat que Ciutadans no vol ser còmplice dels que han segrestat una festa que hauria de ser de tots per convertir-la en una jornada independentista amb un discurs marcat per la divisió, l’enfrontament i la ruptura amb la resta d’Espanya”.

Finalment el portaveu de Cs ha recordat que “des de Ciutadans sempre s’ha proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi”.

Article anteriorCs reclamem a l’Ajuntament que es restitueixin les plaques del Passeig de la Garriga
Article següent‘Silenci’, el festival de música en espais singulars de la Garriga
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.