Tot passejant entre vinyes garriguenques a la Ruta del Vi

0
Ruta del_Vi_2018_02

L’Associació Agrària de la Garriga ha organitzat pel diumenge dia 9 de setembre una ruta pels volts del municipi que permetrà descobrir antigues vinyes tot caminant durant poc més de deu quilòmetres. La sortida serà a les 8:30 h des de la plaça del Silenci, recorrent el sector de llevant, fins arribar a Can Marquès, ja al terme municipal de Samalús, on s’hi oferirà un refrigeri i s’hi gaudirà d’una mostra d’eines antigues relacionades amb el món de la pagesia.

La Ruta del Vi, emmarcada dins les Caminades pel Món Rural de la Garriga, serà una caminada d’exactament 10,4 quilòmetres amb poc desnivell i de baixa dificultat, si bé es pot optar per un recorregut una mica més curt. A mig camí, es farà un descans per a esmorzar.

Aquesta és una activitat que requereix d’inscripció prèvia, que romandrà oberta fins el dia 6 de setembre. Es pot fer a través del correu associacioagrarialg@gmail.com i té un cost de 5 euros per majors de 7 anys i els tiquets es podran adquirir a la carnisseria Can Perris (plaça de les Oliveres 11).

Ruta del_Vi_2018_01

Article anteriorLa Diada més transcendental dels últims anys
Article següentSamarretes i autocars des de la Garriga per anar a la Diada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.