Samarretes i autocars des de la Garriga per anar a la Diada

0
146

Com cada any, l’ANC de la Garriga organitza autocars per assistir a la gran manifestació de l’Onze de Setembre a Barcelona per tal de facilitar l’accés a la capital catalana en una jornada que acostuma a col·lapsar l’accés a la ciutat. Així, qui ho desitgi, podrà reservar plaça per tan sols 10 euros als punts de venda de La Vienesa del carrer Banys, a la carnisseria Valldeoriola i a Ca l’Artesà, en horari comercial. La sortida serà a les 14 h, des de davant del Caprabo.

Enguany, i per tal que aquesta nova manifestació multitudinària deixi imatges per a la història, s’han posat a la venda samarretes de color corall que es podran adquirir a la parada de la plaça de Can Dachs els dissabtes 1 i 8 de setembre, de 10 a 14 h, i els dies 4, 5, 6 i 7, de 17 a 20 h.

En aquest enllaç, et pots inscriure a la Diada d’aquest any.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.