Samarretes i autocars des de la Garriga per anar a la Diada

0
ANC Autocars_Diada_2018_01

Com cada any, l’ANC de la Garriga organitza autocars per assistir a la gran manifestació de l’Onze de Setembre a Barcelona per tal de facilitar l’accés a la capital catalana en una jornada que acostuma a col·lapsar l’accés a la ciutat. Així, qui ho desitgi, podrà reservar plaça per tan sols 10 euros als punts de venda de La Vienesa del carrer Banys, a la carnisseria Valldeoriola i a Ca l’Artesà, en horari comercial. La sortida serà a les 14 h, des de davant del Caprabo.

Enguany, i per tal que aquesta nova manifestació multitudinària deixi imatges per a la història, s’han posat a la venda samarretes de color corall que es podran adquirir a la parada de la plaça de Can Dachs els dissabtes 1 i 8 de setembre, de 10 a 14 h, i els dies 4, 5, 6 i 7, de 17 a 20 h.

En aquest enllaç, et pots inscriure a la Diada d’aquest any.

Article anteriorTot passejant entre vinyes garriguenques a la Ruta del Vi
Article següentCs reclamem a l’Ajuntament que es restitueixin les plaques del Passeig de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.