Les botigues tornaran a sortir a l’aire lliure aquest diumenge

0
144

Una nova edició de La botiga al carrer, organitzada per l’associació de comerciants de la Garriga ASIC  i l’Ajuntament, farà sortir als carrers del centre del poble fins a cinquanta establiments comercials que instal·laran les seves parades el proper diumenge dia 2 de setembre, durant tot el dia, per a oferir els seus productes i serveis a tothom que desitgi passar la jornada voltant pel centre.

Aquest any, el dotzè d’aquesta iniciativa, també comptarà amb espectacles de música, dansa i idiomes, així com diverses activitats d’animació per a nens i nenes. A més, La botiga al carrer també tindrà lloc per a la solidaritat, doncs enguany l’entitat convidada a aquesta festa del comerç local serà la Fundació Noelia, que podrà recaptar fons per a la investigació de la Distròfia Muscular Congènita per Dèficit de Col·lagen (DMC).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.