Divendres de festa al barri de Sant Ramon

0
Festa Barri_Sant_Ramon_2018_01

El proper divendres dia 31, acomiadem el mes d’agost a la Garriga amb la tradicional festa del barri de Sant Ramon, una celebració que començarà a les deu del dematí amb activitats pels més menuts i que clourà el grup de moda del poble, els inimitables Els imbècils, que faran ballar tothom a partir de les deu de la nit.

Durant tot el dia, doncs, inflables, pintura, fang, jocs de tot tipus i un espectacle faran les delícies dels nens i les nenes, mentre que a la xocolatada de quarts de vuit del vespre s’hi podran sumar també els més grans. A les vuit, s’ha preparat una missa en honor al Sant i als difunts del barri i qui ho vulgui, a més, es podrà quedar a sopar a partir de dos quarts de nou, si prèviament s’han inscrit a la botiga Can Toni o al número 50 del carrer Cardedeu.

Festa Barri_Sant_Ramon_2018_2

Article anteriorLes botigues tornaran a sortir a l’aire lliure aquest diumenge
Article següentLa Diada més transcendental dels últims anys
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.