Durant la nit d’ahir dimecres va tenir lloc a la plaça del Silenci la primera Festa del Pintxo on es va fer entrega dels guardons de la ruta d’enguany, que van desvelar, entre d’altres, la millor de totes les propostes segons un jurat especialitzat i la millor segons les votacions dels usuaris que van degustar la bogeria de 59.000 pintxos. Una cerimònia a la fresca que va conduir la familiar veu de Ràdio Silenci, Andrea Ramos, i que va comptar amb música en directe a càrrec dels Crazy Rocket Music mentre es feia temps per a l’entrega de premis.
Així, i per segon any consecutiu, el premi al millor pintxo d’aquest any 2018 ha tornat a caure a mans del Restaurant del Casino, amb el seu Kofta; el públic va decidir amb els seus vots, però, que la millor de totes les propostes va ser la de l’Hotel Balneari Blancafort, gràcies al seu espectacular ravioli de carn d’olla amb crema de foie, olivada i pinyons.
Per la seva banda, tots els 43 establiments participants d’enguany varen rebre un diploma acreditatiu i també es va atorgar el premi al producte i pintxo de proximitat a Can Baldich, un premi honorífic per a l’Aromes i dos accèssits: un per a la millor proposta comercial per a Fuka Foodtruck i un altre per a la proposta més original, que es va endur la Gelatteria Toscana.
A més, es van donar a conèixer els guanyadors del concurs d’Instagram, es va fer el sorteig d’un sopar a l’establiment guanyador d’aquest any, es va regalar un pac d’Estrella Damm i es va donar un val de regal de 100 euros de l’ASIC.
Tot plegat i molt més, retransmès i explicat a través dels canals de Twitter, Facebook i Instagram de la Ruta del Pintxo.