Nova fase del Pressupost Participatiu: toca triar finalistes

0
167

El procés perquè la ciutadania triï com invertir els 200.000 euros del Pressupost Participatiu d’enguany segueix el seu curs i ho fa després d’haver rebut un total de 322 propostes diferents. De totes elles, i després d’una validació tècnica, se n’han hagut de descartar algunes després de passar un primer triatge, ja que no s’han ajustat plenament a les normes del procés; les propostes vàlides, per la seva banda, se sumen a les ja previstes per l’Ajuntament.

Així, el següent pas per avançar en aquest procés ens situa al dissabte dia 22 de setembre, que serà quan tindrà lloc el taller TOP10!, una trobada oberta a la ciutadania (cal inscripció prèvia) amb la finalitat de triar els 10 projectes que passaran a la fase final de la votació. Serà a les 10 h, a la Torre del Fanal.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.