Farem d’aquesta Festa Major un festival!

0
Festa Major_LG_2018_02

El programa de la Festa Major d’aquest any ja s’ha fet públic i tenim a les nostres mans un centenar d’activitats que faran que els propers dies la Garriga visqui intensament la seva celebració més popular i concorreguda, començant per avui mateix amb el tret de sortida de la vuitena edició de la Ruta del Pintxo. Encara que els dies oficials de la festa siguin entre el 2 i el 5 d’agost, hi ha propostes anticipades per anar obrint boca, com la tradicional final del torneig d’estiu de futbol sala del divendres 27, la trobada de puntaires del 28 o el segon Trial 4×4 al parc del costat de Can Terrers, el 28 i el 29 de juliol.

Òbviament, una festa no seria major sense la fira d’atraccions, els diables, les sardanes, els gegants o el correfoc i el correaigua, però si, a més, hi sumes un Escape Room, l’Esgarrinxada, l’escalada al campanar o un campionat mundial de beure orxata, això agafa més volada. I clar, si portes els Txarango a rebentar la nit de dijous, en Peyu et fa el pregó d’inauguració i en Pep Plaza actua al teatre, definitivament aquesta Festa Major serà un festival.

Viurem aquests dies que venen amb alegria, actitud festiva i responsabilitat, i no oblidarem que, perquè la festa sigui lliure, ho hem de ser nosaltres també: la Festa Major de la Garriga serà exempta de sexisme i d’agressions sexuals o no serà.

Consulta i xala amb el programa d’aquest any! 

Article anteriorLa Garriga s’omplirà de pintxos a partir d’aquest dijous
Article següentProposen que El Passeig passi a ser ‘El Passeig del Primer d’octubre’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.