Farem d’aquesta Festa Major un festival!

0
162

El programa de la Festa Major d’aquest any ja s’ha fet públic i tenim a les nostres mans un centenar d’activitats que faran que els propers dies la Garriga visqui intensament la seva celebració més popular i concorreguda, començant per avui mateix amb el tret de sortida de la vuitena edició de la Ruta del Pintxo. Encara que els dies oficials de la festa siguin entre el 2 i el 5 d’agost, hi ha propostes anticipades per anar obrint boca, com la tradicional final del torneig d’estiu de futbol sala del divendres 27, la trobada de puntaires del 28 o el segon Trial 4×4 al parc del costat de Can Terrers, el 28 i el 29 de juliol.

Òbviament, una festa no seria major sense la fira d’atraccions, els diables, les sardanes, els gegants o el correfoc i el correaigua, però si, a més, hi sumes un Escape Room, l’Esgarrinxada, l’escalada al campanar o un campionat mundial de beure orxata, això agafa més volada. I clar, si portes els Txarango a rebentar la nit de dijous, en Peyu et fa el pregó d’inauguració i en Pep Plaza actua al teatre, definitivament aquesta Festa Major serà un festival.

Viurem aquests dies que venen amb alegria, actitud festiva i responsabilitat, i no oblidarem que, perquè la festa sigui lliure, ho hem de ser nosaltres també: la Festa Major de la Garriga serà exempta de sexisme i d’agressions sexuals o no serà.

Consulta i xala amb el programa d’aquest any! 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.