La Garriga s’omplirà de pintxos a partir d’aquest dijous

0
Ruta Pintxo_LG_2018_01

Una nova Ruta del Pintxo de la Garriga començarà a caminar aquest proper dijous dia 19 de juliol i fins el dia 28 en el que representa una de les festes amb més acceptació i repercussió popular actualment, després de set edicions en què el seu creixement ha estat sempre positiu, tant pel que fa al nombre d’establiments participants –enguany n’hi ha 43!- com d’assistents, que venen inclús de fora del poble expressament per a degustar les delicatessen garriguenques. Perquè, qui més qui menys, tots hem reunit un grup d’amics en algun moment per a voltar per la Garriga a la recerca del pintxo perfecte.

Com ja ve sent habitual, cada pintxo anirà acompanyat d’una beguda i, un cop tastat, degustat i debatut amb els acompanyants, es podrà omplir la butlleta de valoració que permetrà triar la millor d’entre totes les propostes. A més, enguany l’organització ha volgut premiar els seus patrocinadors dedicant-los les diferents zones de la ruta, que duran el seu nom i donarà peu a un concurs que ajudarà, sobretot, a promocionar els indrets més apartats del centre: si durant el dia de promoció de la zona específica tastes pintxos dels establiments d’allà, entraràs al sorteig d’una WonderBox per cada zona del total de set que hi ha: Soleti Group (el dia 19), Projecte Mexcla’t (el 20), Disterri (el 23), ASIC la Garriga (el 24), Ajuntament de la Garriga (el 25), Estrella Damm (el 26) i Citric Cooperativa (el 27).

Una ruta solidària

Enguany, si demanes el Passaport de la Ruta del Pintxo per tan sols un euro, col·laboraràs amb la Fundació Noelia, nens contra la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI. L’import íntegre d’aquesta iniciativa anirà destinada a la fundació, però també et servirà per a aconseguir el regal commemoratiu de la ruta si aconsegueixes segellar la targeta amb cada zona del plànol. A més, entraràs al sorteig d’un lot de productes Estrella Damm i un sopar per a dues persones a l’establiment guanyador de l’edició d’aquest any.

En aquest enllaç, pots consultar el programa de la Ruta del Pintxo 2018, impulsada pel Projecte Mexcla’t, i conèixer totes les tapes participants, l’horari d’obertura dels establiments i tots els detalls de les iniciatives que l’acompanyen.                                                                                                                                                     

Article anteriorMonarquia… o república?
Article següentFarem d’aquesta Festa Major un festival!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.