Les festes de barri arriben a Can Noguera

0
168

El proper dissabte dia 21 de juliol, el barri de Can Noguera de la Garriga viurà la seva quarta festa a la Torre del Fanal (c. Can Noguera 76) a partir de dos quarts de sis de la tarda. Hi haurà màgia pels més menuts amb el Mag Xule i una xocolatada popular. A més, el Gegantó Benet passarà a saludar i se sortejaran regals cedits per les botigues, bars i d’altres serveis del barri.

A les nou del vespre hi haurà una botifarrada i, per cloure la festa, Ball Tradicional i Modern amb el punxadiscos Xule.

Els tiquets pel sopar es poden adquirir anticipadament a la Torre del Fanal, les tardes de dilluns a divendres (entre 17 i 20 h) per tan sols 7 euros, a través del Twitter de @latorredelfanal i el telèfon 93 732 10 43, o bé presencialment, la mateixa tarda de dissabte.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.