‘Amb un canvi d’estil, nou lideratge a l’alcaldia i la participació de tothom, farem més per la Garriga’

0
ERC presentació_Dolors_Catellà_01

Dolors Castellà: “La darrera legislatura hem fet de crossa per consolidar el benestar del poble. Ara es l’hora de transformar l’acció política, amb la participació de tothom, un canvi d’estil i un nou lideratge a l’alcaldia. Volem molt +!!”

Esquerra Republicana i Acord Independentista de la Garriga hem aplegat un centenar de persones a la presentació de la candidata a l’alcaldia, Dolors Castellà, aquest dijous 12 de juliol. L’alcaldable s’ha presentat ella mateixa com una persona compromesa amb la societat en un acte en el que hi ha participat la portaveu nacional d’ERC, Marta Vilalta.

El president de la secció local, Santi Vigas, ha destacat la responsabilitat de l’equip republicà al govern a l’Ajuntament de la Garriga, i considera que “per fer més per la Garriga” cal accedir a la màxima responsabilitat, l’alcaldia, objectiu d’ERC per a les municipals del 2019. Dolors Castellà concreta que “la darrera legislatura hem fet de crossa per consolidar el benestar del poble; ara és l’hora de transformar l’acció política, amb la participació de tothom, un canvi d’estil i un nou lideratge a l’alcaldia. Volem molt més”. Els republicans, actual grup minoritari a l’equip de govern, considerem que “cal passar de la gestió a l’Ajuntament de la Garriga al lideratge, perquè totes les propostes que tenim a punt les farem des de l’alcaldia”.

Dolors Castellà s’ha presentat com una persona “compromesa amb la societat des de sempre”, i com a treballadora social ha assumit i comprovat que “les petites accions, decidides, i preses de forma contundent, serveixen per transformar de veritat el nostre entorn. Per això diem que podem fer molt més per la Garriga.”

La candidatura s’emmarca en l’objectiu de consolidar la República catalana, i en el projecte d’Esquerra Republicana de Catalunya, “un partit amb 87 anys de gestió sense cap cas de corrupció i compromès amb un projecte que ens ha costat i ens costa molts sacrificis”, en paraules de Marta Vilalta, portaveu nacional d’ERC. Dolors Castellà també té ben present la figura de Natividad Yarza, “una dona de Valladolid que va ser la primera alcaldessa de la república espanyola d’un poble de l’Anoia, Bellprat, per Esquerra Republicana de Catalunya, el 1934.”

Més que una paraula

La forma d’assolir aquests objectius és, per Castellà, la participació, i per això el grup ha iniciat la promoció a mesos vista de les eleccions municipals del 2019: “La participació és una paraula que es fa servir molt, però que des dels ajuntaments l’hem de fomentar. Hem de passar del marc mental de la democràcia liderada a la democràcia participada.” I per això “us interpel·lem amb temps per a treballar i incloure idees en el programa electoral. Us n’heu de fer partícips”.

Dolors Castellà relleva Neus Marrodán en el lideratge dels republicans, alhora que l’actual primera tinent d’alcalde continuarà compromesa amb el projecte: “És simplement el canvi de cap de llista, de dona a dona”, afirma Marrodán.

Acord + ERC la Garriga

Article anteriorLa Garriga torna a recordar Josep Segú amb un nou memorial
Article següentLes festes de barri arriben a Can Noguera

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.