L’estelada torna al seu lloc

0
Estelada recuperada

Un mes després que el passat divendres dia 8 de juny uns desconeguts tallessin el pal de la bandera estelada de la rotonda de la carretera de Ribes amb el carrer Guifré, s’ha tornat a instal·lar, tal i com ha anunciat l’Ajuntament de la Garriga a través de les xarxes socials a primera hora d’aquesta tarda. Aquell dia, a banda d’aquest acte vandàlic, també es varen pintar llaços grocs amb pintura vermella, convertint-los així en banderes espanyoles, i es va fer el mateix amb alguns patufets que formaven part d’un joc de l’ANC.

Els darrers anys, fruit del procés sobiranista català, s’han succeït periòdicament situacions com aquestes, en les quals uns expressen les seves protestes mitjançant símbols i actes i uns altres, en comptes de manifestar-se al seu torn, el que fan és destrossar les reivindicacions dels altres, sovint animats per alguns polítics. Sigui com sigui, sempre que arrenquen, pinten o destrossen algun d’aquests símbols, se n’erigeixen de nous amb més convicció que abans.

Article anteriorDissabte, tornem a omplir els carrers de Barcelona contra la repressió
Article següentSaligarda que bufa carregada de propostes
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.