Presentació de la candidata Dolors Castellà amb la presència de Marta Vilalta

0
ERC Vilalta_Castellà_01

Dolors Castellà farà pública la seva candidatura a l’alcaldia de la Garriga aquest dijous 12 de juliol. L’acte, convocat per Esquerra Republicana i Acord Independentista per la Garriga, es celebrarà al pati de Can Raspall a partir de les 19:30 h i comptarà amb la presència de la portaveu nacional dels republicans, Marta Vilalta.

Castellà, actualment regidora d’Acció Social a l’Ajuntament de la Garriga, explicarà les línies marc de l’argumentari que anirà desenvolupant al llarg dels mesos que queden fins les eleccions municipals del maig del 2019.

Les bases d’ERC i d’Acord van escollir Dolors Castellà el passat 15 de març, essent l’única candidata que es presentava per encapçalar la llista d’ERC amb Acord. Castellà relleva Neus Marrodán al capdavant del cartell republicà, tot i que l’actual primera tinent d’alcalde ha anunciat que continuarà implicada en el projecte d’esquerres de la Garriga

Acord+ERC la Garriga

Article anteriorCinc dotacions de bombers apaguen un foc a l’antic Bar Pinto
Article següentSegueixen les visites guiades per aprofundir en el patrimoni garriguenc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.