Cinc dotacions de bombers apaguen un foc a l’antic Bar Pinto

0
Bombers Figaró_2018

Al número 82 del carrer Calàbria de la Garriga, on fa uns anys hi havia el Bar Pinto, s’hi ha declarat a primera hora de la tarda un petit incendi que ha mobilitzat fins a cinc camions de bombers, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) de la Generalitat i la Policia Local, que ha estat l’encarregada de regular el trànsit per la presència del dispositiu. El foc, controlat a dos quarts de dues, s’ha originat a una fregidora, s’ha estès per la cuina i ha provocat cremades a la mà i l’espatlla de primer i segon grau al resident del pis, que viu a la primera planta, tot i que no ha hagut de ser ingressat.

L’accés a l’habitatge, que ha patit desperfectes en la seva instal·lació elèctrica, s’ha vist retardat per la presència de monòxid de carboni detectada pels bombers. Amb tot, un ensurt aparatós que ha estat seguit per desenes de veïns.

Fotografia de Bombers Voluntaris Montmany-Figaró

Article anteriorEl Barri de Dalt es torna a vestir de festa per Sant Cristòfol
Article següentPresentació de la candidata Dolors Castellà amb la presència de Marta Vilalta
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.