El Barri de Dalt es torna a vestir de festa per Sant Cristòfol

0
Festa St_Cristòfol_Barri_Dalt_LG_2018

Una nova festa de barri s’albira al nostre calendari: la de Sant Cirstòfol, tradicionalment celebrada al Barri de Dalt a principis de juliol. Enguany, serà el dissabte dia 7 a la tarda quan, als carrers de la zona, s’hi celebraran activitats per a totes les edats com ara tallers de cuina infantil, de fer trenes, de maquillatge de cares o pintar bosses. Tot plegat amanit amb una bona xocolatada popular que pal·liarà la gana fins que arribi el sopar organitzat pel Bar Jovi (venda de tiquets a Copicentro, per 15 €) i el posterior ball tradicional i modern amb DJ Kuru.

Diumenge, a dos quarts d’una del migdia, la també tradicional i extravagant benedicció de vehicles a motor i un aperitiu popular clouran els actes d’aquesta nova edició de la Festa de Sant Cristòfol 2018.

Article anteriorAmb el juliol, tornen les nits d’estiu per començar el cap de setmana
Article següentCinc dotacions de bombers apaguen un foc a l’antic Bar Pinto
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.