Roger Prims presenta el seu darrer llibre a la Biblioteca de la Garriga

0
67

Després d’un viatge de dues setmanes pel Kurdistan turc, l’historiador i regidor a l’oposició de la CUP, Roger Prims, va decidir plasmar la seva experiència en aquell país en el llibre Els dies kurds, un relat sense més pretensió que la d’explicar les seves sensacions de forma personal sense que això sigui “cap tractat de geopolítica, ni de fer cap lliçó d’història ni d’etnologia, ni res per l’estil”, segons les seves pròpies paraules.

La presentació d’aquest treball, editat per El Toll i epilogat per Aina Tella, politòloga especialitzada en relacions internacionals i món islàmic, tindrà lloc el proper dijous 12 de juliol a la Biblioteca Núria Albó de la Garriga, a dos quarts de nou del vespre. Comptarà amb la presència de l’autor i de l’epiloguista.

Els dies_kurds_-_Roger_Prims_02

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada