Amb el juliol, tornen les nits d’estiu per començar el cap de setmana

0
146

La calor ha arribat definitivament per quedar-se i, amb ella, ho fan també les nits a la fresca dels divendres, que enguany ens proposen música, màgia i jocs, començant aquest proper 6 de juliol pel ja tradicional DesafiaLaMent. Aquest joc, organitzat per l’entitat Projecte Mexcla’t, consisteix en un trivial per equips de 4 o 5 persones que competiran entre ells per endur-se el primer premi, si bé tots els participants tindran obsequi final i podran gaudir d’un sopar popular a la plaça de l’Església. Tot plegat, començarà a les 22 h.

Desafialament 2018La setmana vinent, concretament divendres 13 de juliol a les 21:30 h, El Brou del Mestre organitza els concerts de “Llaneguaires”, “Terra tombats” i “Els Imbècils”; la setmana següent, també divendres a les 22 h, serà el torn de la màgia de la mà del Mag Pota, amb el seu espectacle “I per què, no?”. Totes les activitats tindran lloc a la plaça de l’Església.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.