Amb el juliol, tornen les nits d’estiu per començar el cap de setmana

0
Nits destiu_2018_CARTELL

La calor ha arribat definitivament per quedar-se i, amb ella, ho fan també les nits a la fresca dels divendres, que enguany ens proposen música, màgia i jocs, començant aquest proper 6 de juliol pel ja tradicional DesafiaLaMent. Aquest joc, organitzat per l’entitat Projecte Mexcla’t, consisteix en un trivial per equips de 4 o 5 persones que competiran entre ells per endur-se el primer premi, si bé tots els participants tindran obsequi final i podran gaudir d’un sopar popular a la plaça de l’Església. Tot plegat, començarà a les 22 h.

Desafialament 2018La setmana vinent, concretament divendres 13 de juliol a les 21:30 h, El Brou del Mestre organitza els concerts de “Llaneguaires”, “Terra tombats” i “Els Imbècils”; la setmana següent, també divendres a les 22 h, serà el torn de la màgia de la mà del Mag Pota, amb el seu espectacle “I per què, no?”. Totes les activitats tindran lloc a la plaça de l’Església.

Article anteriorRoger Prims presenta el seu darrer llibre a la Biblioteca de la Garriga
Article següentEl Barri de Dalt es torna a vestir de festa per Sant Cristòfol
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.