Jacint Verdaguer cobrarà vida a la Garriga

0
Jacint Verdaguer_01

El proper divendres 29 de juny, a les 22 h, el rapsode sabadellenc Valentí Maymó oferirà el seu espectacle “Camins del paradís” a la Fundació Maurí, una obra que parteix de l’arribada de Verdaguer al Paradís, on es retroba amb la mare i amb l’Altíssim tan enyorat. Maymó encarna el poeta català en un recital en forma de monòleg, amb apunts musicals d’acordió diatònic i tenora, que toca ell mateix, combinats amb vers.

L’espectacle, on hi apareixen poemes com “El calze i l’arpa”, “A la Verge”, “Mon Déu” o “A un viatger”, entre d’altres, compta amb dramatúrgia de Jordi Lara, periodista, escriptori i guionista durant molts anys del programa Nýdia de TV3. Enguany, aquesta representació es durà a terme a una vintena de municipis.

Un cop finalitzat l’acte, organitzat conjuntament per l’Agrupació Sardanista la Garriga, Òmnium Cultural de la Garriga i la Fundació Maurí, els assistents podran visitar el museu i gaudir de coca i cava. Tot plegat, de forma gratuïta.

Article anteriorOdre del dia del Ple municipal de juny de 2018
Article següentUn col·lectiu de treballadores i treballadors de l’Ajuntament de la Garriga hem dit prou
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.