Jacint Verdaguer cobrarà vida a la Garriga

0
173

El proper divendres 29 de juny, a les 22 h, el rapsode sabadellenc Valentí Maymó oferirà el seu espectacle “Camins del paradís” a la Fundació Maurí, una obra que parteix de l’arribada de Verdaguer al Paradís, on es retroba amb la mare i amb l’Altíssim tan enyorat. Maymó encarna el poeta català en un recital en forma de monòleg, amb apunts musicals d’acordió diatònic i tenora, que toca ell mateix, combinats amb vers.

L’espectacle, on hi apareixen poemes com “El calze i l’arpa”, “A la Verge”, “Mon Déu” o “A un viatger”, entre d’altres, compta amb dramatúrgia de Jordi Lara, periodista, escriptori i guionista durant molts anys del programa Nýdia de TV3. Enguany, aquesta representació es durà a terme a una vintena de municipis.

Un cop finalitzat l’acte, organitzat conjuntament per l’Agrupació Sardanista la Garriga, Òmnium Cultural de la Garriga i la Fundació Maurí, els assistents podran visitar el museu i gaudir de coca i cava. Tot plegat, de forma gratuïta.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.