Es presenta ‘L’Abans de la Garriga’, el recull gràfic del poble

0
131

Durant el darrer any, entre Sant Jordi de 2017 i de 2018, es podien adquirir a diversos establiments un seguit de fascicles setmanals que acabarien conformant el volum final del llibre L’Abans: Recull gràfic de la Garriga (1880-1967) (Editorial Efadós), una edició de luxe de 850 pàgines i tapa dura en gran format. Ara, 52 setmanes després, aquesta extensa obra veurà la llum en una presentació que tindrà lloc a la Biblioteca Núria Albó de la Garriga el proper dijous 5 de juliol, acte que anirà a càrrec de l’alcaldessa Meritxell Budó i que comptarà amb la presència de la documentalista Elisenda Barbé i de la resta d’autors del llibre.

Aquest recull fotogràfic ha estat possible gràcies a la col·laboració d’un centenar de famílies, que han ajudat a recopilar més de 5.000 instantànies, de les quals, en molts casos, se’n coneix el seu autor, data i lloc. I amb aquest enorme volum de material de partida, és clar, s’assegura un producte de primera qualitat que s’ha estructurat en 7 capítols: carrers i places; festes i tradicions; institucions (escoles, ajuntament, església); entitats i associacions; el món del treball; comerç i transport; i estiueig i vida quotidiana.

El llibre, que compta amb una introducció històrica que el contextualitza, és principalment un recull gràfic de primer ordre que representa una enorme aportació a la bibliografia sobre la Garriga, un poble amb una riquíssima història.

LAbans la_Garriga_2018_02

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.