Es presenta ‘L’Abans de la Garriga’, el recull gràfic del poble

0
LAbans la_Garriga_2018_01

Durant el darrer any, entre Sant Jordi de 2017 i de 2018, es podien adquirir a diversos establiments un seguit de fascicles setmanals que acabarien conformant el volum final del llibre L’Abans: Recull gràfic de la Garriga (1880-1967) (Editorial Efadós), una edició de luxe de 850 pàgines i tapa dura en gran format. Ara, 52 setmanes després, aquesta extensa obra veurà la llum en una presentació que tindrà lloc a la Biblioteca Núria Albó de la Garriga el proper dijous 5 de juliol, acte que anirà a càrrec de l’alcaldessa Meritxell Budó i que comptarà amb la presència de la documentalista Elisenda Barbé i de la resta d’autors del llibre.

Aquest recull fotogràfic ha estat possible gràcies a la col·laboració d’un centenar de famílies, que han ajudat a recopilar més de 5.000 instantànies, de les quals, en molts casos, se’n coneix el seu autor, data i lloc. I amb aquest enorme volum de material de partida, és clar, s’assegura un producte de primera qualitat que s’ha estructurat en 7 capítols: carrers i places; festes i tradicions; institucions (escoles, ajuntament, església); entitats i associacions; el món del treball; comerç i transport; i estiueig i vida quotidiana.

El llibre, que compta amb una introducció històrica que el contextualitza, és principalment un recull gràfic de primer ordre que representa una enorme aportació a la bibliografia sobre la Garriga, un poble amb una riquíssima història.

LAbans la_Garriga_2018_02

Article anteriorVeu la llum el primer tast del documental sobre la Sati
Article següentOdre del dia del Ple municipal de juny de 2018
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.