La Garriga Secreta presenta aquest divendres ‘A presó’

0
A presó_01

L’Associació La Garriga Secreta és l’autora de l’audiovisual titulat ‘A presó’, una obra confeccionada a partir de les fotografies de Ramon Ferrandis a la presó Model de Barcelona un cop tancada, ara fa un any, que pretén ser una reflexió sobre la judicatura espanyola, la reclusió i els presos polítics catalans. Durant l’acte de presentació d’aquest treball, que tindrà lloc el proper divendres 22 de juny a les vuit del vespre, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música, l’advocat i historiador Joan Garriga reflexionarà sobre tot plegat, acompanyat d’una lectura de poemes a càrrec d’Antoni Pardo i l’actuació del grup Indesinenter, format per Laura Garriga i Carles Riba.

L’audiovisual, relligat a partir dels textos del propi Joan Garriga, de Josep Mas i de Manel Vilar, compta amb les veus d’Antoni Pardo (també autor del muntatge), Maribel Gutiérrez i Jordi Roig, de Ràdio Silenci.

Hi col·laboren l’Assemblea Nacional Catalana, d’Òmnium Cultural i l’Ajuntament de la Garriga.

Article anteriorEl futbol sala femení de la Garriga ja té la seva primera copa
Article següentEls petits diables agafen el relleu per Sant Joan
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.