La Garriga Digital

Els petits diables agafen el relleu per Sant Joan

Front Diabòlic_LG_Infantil_01

Un any més, i de la mà d’un bon grapat d’entitats del poble, s’ha preparat un Sant Joan amb multitud d’activitats des de ben d’hora al dematí i fins ben entrada la nit, propostes que inclouen una sortida del Centre Excursionista per a visitar Prats de Molló i Coll d’Ares, la tradicional Flama del Canigó, sardanes, manifest i, per descomptat, gegants, gralles i molt de foc. A més, enguany es compta amb dues novetats destacades: la presentació oficial de La Infantil del Front Diabòlic i un sopar popular per a petits i grans que acabarà amb revetlla i música.

Els menuts del Front Diabòlic de la Garriga, doncs, faran la seva primera aparició en públic després dels assaigs que porten acumulats des d’aquest abril. En total, fins a 26 nens i nenes de més de vuit anys, entre diables i tabalers, que representen el límit d’inscripcions que els seus mentors poden assumir donada l’enorme demanda, de manera que ja hi ha llista d’espera per a poder formar part de la família diabòlica garriguenca, si bé aquesta és oberta a tothom qui vulgui sumar-s’hi.

Ara, la roba, els tabals i tot allò necessari ja és a punt per la seva estrena, que serà la primera de moltes més actuacions de la canalla, que repetirà per Festa Major i, a més, ja té el primer bolo programat amb la colla infantil de diables de Bigues i Riells, dels quals el Front Diabòlic de la Garriga en son padrins.

(Pots seguir el Front Diabòlic a Facebook, Twitter  o Instagram)

Exit mobile version