Els petits diables agafen el relleu per Sant Joan

0
Front Diabòlic_LG_Infantil_01

Un any més, i de la mà d’un bon grapat d’entitats del poble, s’ha preparat un Sant Joan amb multitud d’activitats des de ben d’hora al dematí i fins ben entrada la nit, propostes que inclouen una sortida del Centre Excursionista per a visitar Prats de Molló i Coll d’Ares, la tradicional Flama del Canigó, sardanes, manifest i, per descomptat, gegants, gralles i molt de foc. A més, enguany es compta amb dues novetats destacades: la presentació oficial de La Infantil del Front Diabòlic i un sopar popular per a petits i grans que acabarà amb revetlla i música.

Els menuts del Front Diabòlic de la Garriga, doncs, faran la seva primera aparició en públic després dels assaigs que porten acumulats des d’aquest abril. En total, fins a 26 nens i nenes de més de vuit anys, entre diables i tabalers, que representen el límit d’inscripcions que els seus mentors poden assumir donada l’enorme demanda, de manera que ja hi ha llista d’espera per a poder formar part de la família diabòlica garriguenca, si bé aquesta és oberta a tothom qui vulgui sumar-s’hi.

Ara, la roba, els tabals i tot allò necessari ja és a punt per la seva estrena, que serà la primera de moltes més actuacions de la canalla, que repetirà per Festa Major i, a més, ja té el primer bolo programat amb la colla infantil de diables de Bigues i Riells, dels quals el Front Diabòlic de la Garriga en son padrins.

(Pots seguir el Front Diabòlic a Facebook, Twitter  o Instagram)

Sant Joan_2018_01

Sant Joan_2018_02

Article anteriorLa Garriga Secreta presenta aquest divendres ‘A presó’
Article següentVeu la llum el primer tast del documental sobre la Sati
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.