La consolidació del Gastronòmada

0
Gastronòmada 2018_01

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a la Garriga la tercera edició del Gastronòmada, la que ha servit per a constatar que aquest petit festival ja ha agafat velocitat de creuer gràcies a la fantàstica acceptació que té entre els garriguencs i la multitud de gent del voltant del poble que s’acosta a la plaça del Silenci (quin gran encert, fer-ho allà!) a gaudir de les mil i una propostes que ens han ofert.

I és que enguany, amb l’ampliació a dos dies del Gastronòmada, l’aposta era més arriscada, però veient la gentada que s’hi va aplegar divendres, es notava que tothom tenia ganes de deixar-s’hi caure, encara que fos en algun petit moment del dia. Un anar i venir de gent que contrastava amb qui no trobava motius per marxar de la plaça, perquè allà hi tenia tot el que necessitava per passar un cap de setmana entretingut i en un ambient agradable, familiar i, a estones, festiu com el que més.

Gastronòmada 2018_02La plaça del Silenci semblava aquest cap de setmana un d’aquells parcs del nord d’Europa en plena ebullició quan comença a fer bo: grups a la gespa bevent i rient, canalla als gronxadors, taules de pícnic, música i bon menjar; sol i ombra, parades artesanals de primeríssima qualitat, foodtrucks per a tots els gustos i també activitats pels més culturetes amb el vermut literari d’en Màrius Serra o l’actuació de Bloomsday; i com que és un festival fet i pensat aquí mateix, no hi va faltar la música de quilòmetre zero amb els joves garriguencs Mediterrània Band i el seu seguici o el punxadiscos DJ Buixes (quin crac!)… però què dir de les veus i música delicioses de DeLight i el gran Joan Miquel Oliver, artista entre artistes.

I al final, més d’un ho comentava en petit comitè: “això del Gastronòmada és com un Vida en menut”. Tot un honor, et comparin amb el que va ser triat millor festival de format mitjà de tot l’Estat espanyol l’any 2015! Sens dubte, això que es fa a la Garriga sembla el germà petit d’aquella gran festa… i de franc.

Gastronòmada 2018_03

Gastronòmada 2018_04

Gastronòmada 2018_05

Gastronòmada 2018_07

Gastronòmada 2018_09

Article anteriorPresentació del llibre ‘Els secrets del planeta Mots’ a l’Strogoff
Article següentEl futbol sala femení de la Garriga ja té la seva primera copa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.