El futbol sala femení de la Garriga ja té la seva primera copa

0
Futsal Femení_2018_01

L’equip de futbol sala femení de l’Associació IES Manuel Blancafort de la Garriga es va alçar el passat cap de setmana amb la Copa Catalana per primer cop en la seva història. L’equip, entrenat per Daniel Prieto i amb Oliver Garvín a la coordinació, va superar una lligueta prèvia que els va permetre accedir a la final a quatre del passat dissabte, on van superar per 5 gols a 1 el Deller de l’Arnau de Balaguer a les semifinals i van derrotar el Ponys de Barcelona per un ajustat 4 a 3 a la final en un partit molt disputat.

Les nou futbolistes que integren l’equip, algunes de les quals porten jugant juntes 10 anys, varen quedar terceres a la lliga en categoria nacional femenina, de la Federació Catalana de Futbol Sala, i es varen marcar com a objectiu assaltar la Copa Catalana, conscients del gran potencial de l’equip i amb l’ambició de demostrar que a la Garriga hi ha noies que mereixen un títol així: entrenen dur dos cops per setmana, un dels quals a la Pista Número 1, si la pluja o el fred de l’hivern no els congela les cames.

Ara, amb la vitrina de trofeus ja estrenada, es veuen encara més legitimades per a convidar-nos als seus partits, començant pels d’aquest proper Torneig d’Estiu de la Garriga, on competiran sense complexes contra els homes de més talent del poble.

Fotografia de la Federació Catalana de Futbol

Futsal femení_LG_01

Article anteriorLa consolidació del Gastronòmada
Article següentLa Garriga Secreta presenta aquest divendres ‘A presó’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.