Rectificació de l’equip de govern: no hi haurà zona blava a la Sínia

0
162

Segons s’ha fet públic aquest mateix migdia a través de les xarxes socials, l’equip de govern, “amb el suport del grup municipal de Solidaritat Catalana per la Independència”, han decidit rectificar el pla que preveia afegir 25 places de Zona Blava a l’estacionament de vehicles de la Sínia i substituir-les per Zona Vermella per tal d’afavorir l’aparcament rotatori. Aquesta decisió, segons indiquen des del consistori, s’ha pres “després d’escoltar els suggeriments rebuts de la ciutadania”.

 

 

Cal recordar que va ser en el darrer Ple municipal del mes de maig que es va aprovar aquesta mesura per 13 vots a favor (PDECat, Acord+ERC, CUP i SI), 2 abstencions (ICV-EUiA-E i Cs) i 1 vot negatiu (PSC). 

Articles relacionats:

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.