Els Socialistes, els únics que votem contra les 25 places de Zona Blava de Sínia

0
PSC logotip

Novetat informativa (14:50 h): ‘Rectificació de l’equip de govern: no hi haurà zona blava a la Sínia

El Ple del mes de maig va aprovar les bases del proper concurs de la Zona Blava de la Garriga. Un dels punts de diferència entre els partits polítics, a les diverses comissions que se’ns ha convocat per parlar d’aquest tema, era la possibilitat de posar zona blava a 25 places d’aparcament de la Sínia. Segons ens va explicar el regidor responsable, era una petició del comerç local per la baixa rotació de l’aparcament en aquell punt.

Des del nostre grup, vam insistir en que l’Ajuntament fes un informe per veure si el problema era real. El Govern municipal va fer un informe d’un dia puntual, aspecte que nosaltres vam rebutjar i vam manifestar que volíem una comparativa més gran. No va ser possible.

PSC Parking_SiniaAixí que, durant el plenari, vam fer la proposta al Govern Municipal que, si l’objectiu d’aquest era poder millorar la rotació a la zona de la Sínia, es proposés Zona Vermella. Aquesta mesura, aconseguia l’objectiu del Govern Municipal de fer una rotació més gran d’aquest aparcament i, paral·lelament, no es castigava als usuaris, fent-los pagar per aquest estacionament.

Aquesta proposta no va ser considerada. Fins hi tot, a les diferents comissions vam proposar que, si fos realment un problema, podríem recolzar que fossin més places, si de veritat justificaven amb un informe la necessitat.

Veient que es justifiquen i que tampoc escolten la proposta de convertir aquestes places en zona vermella i no zona blava, des del nostre partit polític, ens vam veure forçats a no donar-hi recolzament.

Cert és que es mantenen els preus de la Zona Blava, però això no justifica que les places d’aquesta vagin en augment al nostre municipi, perquè deixa clar quin és l’objectiu que pertany aquest govern municipal, que no és altre que el de recaptar més diners.

Els Socialistes de la Garriga, vam ser l’única força política que va votar en contra d’aquesta mesura que no compartim.

PSC la Garriga

 

Article anterior25 places de zona blava a l’aparcament de la Sínia
Article següentRectificació de l’equip de govern: no hi haurà zona blava a la Sínia
Agrupació dels Socialistes de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.