25 places de zona blava a l’aparcament de la Sínia

0
278

Notícia actualitzada (14:50 h): ‘Rectificació de l’equip de govern: no hi haurà zona blava a la Sínia

El Ple municipal del passat mes de maig a la Garriga va acordar, entre d’altres mesures, la creació de fins a 30 places més de zona blava d’estacionament a la Garriga, 25 de les quals se situaran a l’aparcament de La Sínia i 5 més al carrer Torrent de la Sínia. Aquesta mesura va prosperar gràcies als tretze vots favorables que varen sumar els grups del PDECat, Acord+ERC, CUP i SI, mentre que les dues abstencions de Ciutadans i ICV-EUiA-E i el vot en contra del PSC no van impedir que aquesta prosperés.

Aquesta decisió ve acompanyada de la nova concessió que el consistori atorgarà el proper juliol per a la gestió de les zones blava i vermella del municipi, amb una durada de vuit anys i la inversió de fins a 960.000 euros, que serviran per a la substitució dels 13 parquímetres ja existents i la instal·lació de dos de nous, així com la creació d’una aplicació per a mòbil que facilitarà el tràmit pels conductors que estacionin en aquestes zones.

Per la seva banda, la tarifa es mantindrà en 60 cèntims per cada hora d’aparcament.

Articles relacionats:

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.