Tothom vol un Gastronòmada al seu poble

0
Gastronòmada 2018_cartell_01

El festival més friendly de la Garriga arriba a la tercera edició i ho fa doblant la seva presència, doncs enguany, i per petició popular, aquest començarà el divendres 15 de juny a la tarda i no abandonarà la plaça del Silenci fins la matinada de dissabte a diumenge. I és que el Gastronòmada proposa tantes activitats que son necessaris dos dies per encabir-les totes: sí, no hi faltaran els deliciosos foodtrucks –amb més varietat que mai– ni la música en directe ni les activitats pels més menuts, però a més, aquest any es posarà un accent especial en la relaxació i el benestar, amb ioga, massatges i mindfulness.

Al seu nou web, estrenat fa poques hores, hi podem veure amb detall totes i cadascuna de les propostes que ens fan per a poder anar decidint quin àpat triarem, quins concerts voldrem veure o quines activitats voldrem aprofitar. Això, és clar, si no decideixes passar tota la jornada en un entorn pensat precisament per això, per arribar-hi i no marxar, per deixar fluir les hores tot menjant, bevent, descansant, ballant i fent un cop d’ull a les paradetes artesanals.

El Gastronòmada va néixer amb la idea de ser un festival proper i així seguirà sent, i és evident que la Garriga és el seu territori i el vincle amb el poble és inalienable. Per això no hi faltaran els Impresentables Hoppers, que no se’n perden ni una i vindran a ballar amb la banda Swing Shot; a l’escenari també hi actuarà el grup Mediterrània Band, guanyador del concurs de bandes locals; a més, alguns dels tallers infantils correran a càrrec dels imaginatius Can Xic i qui et relaxarà amb uns bons massatges serà la Gemma. Però això no està renyit amb un cartell ambiciós i noms més mediàtics com el de Màrius Serra, que oferirà un vermut literari de primer ordre, o el de Joan Miquel Oliver, fundador dels aclamats Antònia Font, que actuarà durant la nit de dissabte.

Una altra de les novetats destacades d’enguany és la trobada d’instagramers organitzada per Descobreix Catalunya, un perfil amb més de 127 mil seguidors, pels quals hi haurà preparada una ruta molt especial i carregada de sorpreses pels racons més coneguts (i desconeguts) del poble.

Entra a www.gastronòmada.cat o remena les seves xarxes socials de Facebook, Twitter o Instagram, que de ben segur hi trobaràs una excusa per apropar-te a la plaça del Silenci durant el cap de setmana del 15 i 16 de juny.

Gastronòmada 2018 cartell 02

Article anteriorEl Festival de la Infància torna a la Garriga ple d’activitats
Article següentCartell de luxe a la 2a edició de la Festa del Futbol del Vallès Oriental
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.