La Garriga Digital

Quin serà el millor aparador de la Garriga?

Nit Aparadors_2018_cartell_01

La Nit dels Aparadors s’acosta i pels carrers del poble ja s’hi poden admirar des d’aquest passat cap de setmana les espectaculars 35 creacions que engalanen algunes botigues i que competiran per endur-se el 33è Concurs d’Aparadors. El jurat professional ja s’ha reunit i, per tant, ja hi ha veredicte sobre el guanyador, però aquest no es farà públic fins la nit d’aquest divendres 8 de juny, dia de la gran festa, a les 23:55 h. Mentrestant, qui ho desitgi pot participar al concurs popular votant quin creu que és l’aparador vencedor: tan sols haurà d’omplir la butlleta que li facilitaran a les botigues participants i dur-la a la carpa de l’ASIC la mateixa nit. Hi ha en joc un premi de 250 € en vals de compra.

Així doncs, la nit d’aquest divendres es preveu animada pels carrers del centre del poble amb multitud d’activitats i espectacles al carrer des de les vuit del vespre, així com promocions especials a les botigues, que romandran obertes fins les dotze de la nit. En alguns racons, fins i tot, hi trobarem foodtrucks, menjar, animació, música, ruleta i multitud de premis i regals, a més de les actuacions de les escoles de dansa Tukupracum, Disset i Interdansa.

Els encarregats d’inaugurar la sisena edició de La Nit dels Aparadors de la Garriga seran els membres de la junta de l’ASIC, l’alcaldessa Meritxell Budó i el regidor de comerç, Lluís Marco.

Exit mobile version