Cartell de luxe a la 2a edició de la Festa del Futbol del Vallès Oriental

0
Festa Futbol_VO_2018_01

El proper diumenge 10 de juny, al Municipal d’Esports de la Garriga, La Jornada del Vallès, digital esportiu de referència a la comarca, organitza la 2a edició de la Festa del Futbol del Vallès Oriental, esdeveniment que va néixer la temporada passada amb l’objectiu de realitzar una cloenda de la temporada en la qual s’hi sentin implicats tots els equips del Vallès Oriental. 

La 1a edició, que es va celebrar el juny de l’any passat al camp del carrer Girona de Granollers, va ser un èxit, amb més de 650 espectadors que van poder gaudir de la golejada de la Selecció del Vallès Oriental davant l’EC Granollers (2-5).

Una 2a edició carregada de novetats 

El Municipal d’Esports de la Garriga serà l’escenari d’un esdeveniment solidari, es recaptaran fons pel càncer infantil, en el qual hi prendran part la Selecció femenina i la Selecció masculina del Vallès Oriental. El rival del combinat femení serà l’Espanyol B, mentre que el del masculí serà el Sant Julià d’Andorra, que jugarà a finals de juny la primera ronda prèvia de la Copa de la UEFA

Cal destacar que l’edició d’enguany serà també una festa solidària, ja que es podrà fer una donació simbòlica per recaptar fons pel càncer infantil i, a canvi, tots els assistents rebran una Polsera Candela. 

La selecció Masculina del Vallès Oriental de 2017A més, com l’any passat, La Jornada del Vallès ha confeccionat els 11 ideals del futbol territorial de la comarca amb els vots dels més de 40 entrenadors i 40 capitans dels equips del Vallès Oriental. D’aquests 11 ideals, els 22 jugadors més votats han estat els convocats amb la Selecció del Vallès Oriental, que s’enfrontarà al Sant Julià d’Andorra, tercer a la lliga andorrana, finalista de la Copa i que enguany disputarà a finals de juny la primera ronda prèvia de la Copa de la UEFA. Així mateix, el seleccionador serà Marc Fortuny, entrenador del CF Caldes, que ha estat votat el millor entrenador de la comarca. 

Una de les altres novetats d’aquesta edició serà que La Jornada del Vallès, amb la col·laboració dels clubs, confeccionarà també la Selecció del Vallès Oriental femenina, que s’enfrontarà al filial de l’Espanyol. La Selecció femenina s’ha conformat amb els vots dels entrenadors i les capitanes dels 5 equips de futbol 11 femenins de la comarca. Rubén Alvarez, de la Penya Blanc Blava La Roca serà el primer entrenador com a tècnic més votat però també estarà acompanyat per Carlos Segura, entrenador del CF Palautordera, i Jordi Peris, del CE Llerona

Igual que en la 1a edició, entre un partit i l’altre hi haurà entrega de guardons als millors de la temporada, tant del futbol femení com del futbol masculí. Tots els assistents rebran de forma totalment gratuïta la revista “L’Afegit”, un número especial en paper que La Jornada edita per la Festa del Futbol en la qual hi ha tota la informació dels protagonistes de la temporada al futbol del Vallès Oriental.

Horari:

  • 16 h – Partit Selecció Femenina Vallès Oriental contra Espanyol B 
  • 17:55 h – Entrega guardons als millors de la comarca
  • 18:15 h – Partit Selecció Masculina Vallès Oriental contra Sant Julià d’Andorra

 

VOTACIONS DERIVADES DE LA FESTA

TOTES LES VOTACIONS: 11 IDEALS I MILLORS TEMPORADA 2017-2018

 

Jordi Calls, La Jornada del Vallès.cat

Article anteriorTothom vol un Gastronòmada al seu poble
Article següentQuin serà el millor aparador de la Garriga?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.