El Festival de la Infància torna a la Garriga ple d’activitats

0
142

El cap de setmana dels dies 9 i 10 de juny, la Garriga tornarà a ser dels nens i nenes del municipi. I és que arriba la tercera edició del Festival de la Infància, una cita que ja es consolida, amb activitats per a canalla de totes les edats.

Dissabte les activitats es concentraran a la plaça del Silenci i a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música. Aniran encarades, sobretot, a famílies i primera infància, i inclouran tallers de cuina i jardineria, contes, titelles i una nova activitat del Centre de Visitants, Desperta Holmes, a la Doma. Es tracta d’una investigació en equip pensada per a grups (famílies, amics i fins i tot desconeguts!). L’activitat anirà acompanyada d’un tastet dolç de productes locals per a tots els assistents.

L’endemà diumenge, es faran activitats per a nens i nenes a les places de l’Església i Can Dachs, com un circuit vial, tallers de retallables i maquillatge, manualitats i futbol bombolla, entre altres. A més, hi haurà tirolina, inflables, llits elàstics…

El punt i final el posarà l’espectacle de cloenda Que peti la plaça, amb la Cia Xip Xap.

OAMC

Festival Infància_LG_2018_02

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.