El Festival de la Infància torna a la Garriga ple d’activitats

0
Festival Infància_LG_2018_01

El cap de setmana dels dies 9 i 10 de juny, la Garriga tornarà a ser dels nens i nenes del municipi. I és que arriba la tercera edició del Festival de la Infància, una cita que ja es consolida, amb activitats per a canalla de totes les edats.

Dissabte les activitats es concentraran a la plaça del Silenci i a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música. Aniran encarades, sobretot, a famílies i primera infància, i inclouran tallers de cuina i jardineria, contes, titelles i una nova activitat del Centre de Visitants, Desperta Holmes, a la Doma. Es tracta d’una investigació en equip pensada per a grups (famílies, amics i fins i tot desconeguts!). L’activitat anirà acompanyada d’un tastet dolç de productes locals per a tots els assistents.

L’endemà diumenge, es faran activitats per a nens i nenes a les places de l’Església i Can Dachs, com un circuit vial, tallers de retallables i maquillatge, manualitats i futbol bombolla, entre altres. A més, hi haurà tirolina, inflables, llits elàstics…

El punt i final el posarà l’espectacle de cloenda Que peti la plaça, amb la Cia Xip Xap.

OAMC

Festival Infància_LG_2018_02

Article anteriorCorpus llueix com mai
Article següentTothom vol un Gastronòmada al seu poble
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.