Corpus llueix com mai

0
Corpus LG_2018_01

Uns xàfecs aïllats a primera hora de la tarda van fer témer per la festa, però l’espant només va ser això, una advertència, i el Corpus de la Garriga, celebració emblemàtica on les hi hagi, va poder brillar amb tot el seu esplendor la resta de la jornada. I és que durant el matí, ben bé des de les set, els carrers del poble ja bullien amb les entitats, escoles i voluntaris que s’afanyaven a perfilar i confeccionar totes i cada una de les 30 catifes florals que vestirien els carrers, sumant més de 250.000 flors que ompliren de color aquesta nova edició.

El Corpus de la Garriga, però, ja feia dies que bategava amb multitud d’activitats com l’esbojarrat Colors Corpus Run o els primers aparadors que es presentaven al públic amb espectaculars creacions de cara a la festa de comerç local garriguenc durant la Nit dels Aparadors del dia 8; i clar, dissabte ja es palpava a l’ambient que el compte enrere tocava a la seva fi tot veient l’enramada de l’Ajuntament, la multitud d’actuacions musicals que varen tenir lloc arreu del poble i, sobretot, amb l’espectacular piromusical a la plaça de l’Església a ritme de Nessun Dorma.

I diumenge, poc més es pot dir que no s’hagi dit ja d’una festassa declarada el 2015 Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional… castells de primer ordre amb actuacions dels Xerrics d’Olot, Xics de Granollers i Castellers de la Sagrada Família; swing pels més apassionats de la mà dels Impresentables Hoppers; un ou com balla que estrenava fins i tot banda sonora gentilesa de Ruben Salvador i de Grallarriga; més de 3.000 visitants durant les portes obertes als edificis patrimonials del poble; Sardanes amb la Bellpuig Cobla malgrat la pluja amenaçadora; els balls de Corpus Imaginari a càrrec de La Garriga Balla i la música de la Companyia Imaginària Arrel; el Clavellot i gegants del poble… i clar, la processó i clavellada per a posar punt i final a un nou èxit col·lectiu en forma de Corpus.

Corpus LG 2018 02

Article anteriorEls fanals de l’escala de l’església tornaran a il·luminar per Corpus
Article següentEl Festival de la Infància torna a la Garriga ple d’activitats
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.