Els fanals de l’escala de l’església tornaran a il·luminar per Corpus

0
Fanals LG_01

Després que una ventada els fes malbé, ara ja fa nou anys, finalment la restauració i instal·lació dels nous fanals de les columnes de l’Església parroquial de Sant Esteve de la Garriga ja és una realitat. Ha fet falta més d’un any de restauració i un enorme esforç a nivell econòmic, donada la complexitat de l’empresa, però finalment el proper diumenge dia 3 de juny, durant la celebració de la processó de Corpus del poble, es tornaran a engegar els llums que presideixen l’entrada a l’edifici, de gairebé 100 anys d’història.

La iniciativa, que ha estat possible gràcies a la col·laboració d’entitats, veïns, Ajuntament i la pròpia Parròquia de Sant Esteve, ha permès recuperar els dos fanals, que tenen la categoria d’Element Arquitectònic Inventariat al Pla especial de Protecció del Patrimoni Garriguenc. Avui dijous està previst que s’acabin d’instal·lar.

Notícia del 05/07/2017: Un grup de veïns vol recuperar els fanals de l’escalinata de l’Església.

Fotografia cedida per l’OAMC

Article anteriorL’arqueòleg Eudald Carbonell, a la Tribuna Universitària de la FUMH
Article següentCorpus llueix com mai
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.