Sopar Groc de solidaritat amb les famílies dels presos polítics i exiliats

0
ANC-Omnium Sopar_Groc_01

La Garriga celebrarà el proper dissabte dia 9 de juny el Sopar Groc en benefici de les famílies dels represaliats catalans per part de la justícia i el govern espanyols. L’acte comptarà amb la presència d’alguns d’aquests familiars i també hi intervindran entitats culturals que s’han sumat a l’esdeveniment. La trobada es celebrarà a la plaça de Can Dachs, a partir de les 21 h. 

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural de la Garriga han coordinat diversos col·lectius ciutadans i partits polítics en l’organització de l’àpat reivindicatiu, que tindrà un cost total de 20 euros. La meitat d’aquest import  es destinarà a l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), que aplega les famílies afectades per la repressió política de l’estat espanyol. 

La venda dels tiquets començarà aquest dimecres 30 de maig a diferents establiments comercials del poble: La Vienesa del carrer Banys, L’Artesà, Can Grau i la carnisseria Valldeoriola. Per qüestions organitzatives, l’aforament està limitat a 300 persones, però s’han habilitats tiquets de fila 0 a deu euros per a les persones que no hi puguin assistir. En cas de pluja, el Sopar Groc de la Garriga es celebrarà a la pista número 2 de Ca n’Illa.

ANC i Òmnium la Garriga

Article anteriorL’obra ‘Som’, del grup de teatre de l’Institut Vil·la Romana, escollida millor de Catalunya
Article següentL’arqueòleg Eudald Carbonell, a la Tribuna Universitària de la FUMH
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.