L’obra ‘Som’, del grup de teatre de l’Institut Vil·la Romana, escollida millor de Catalunya

0
Joves En_Escena_01

El passat dissabte dia 26 de maig va tenir lloc al Teatre Poliorama de Barcelona l’entrega de premis del concurs de Teatre Jove Buero Vallejo en la seva fase autonòmica. Una distinció que es va endur el grup Joves En Escena de l’Institut Vil·la Romana de la Garriga i que els acredita com els autors de la millor representació teatral juvenil de tot Catalunya i els permet el pas a una fase final on s’hi decidiran les tres millors obres de tot l’estat espanyol, el proper mes de juny. Els guanyadors, així, participaran a la Setmana de Teatre Jove que tindrà lloc el mes següent.

El reconeixement d’aquest certamen, organitzat per la Fundació Coca-Cola i el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, cobra especial rellevància tenint en compte que ‘Som’ és una obra confeccionada “a partir del recorregut per la vida dels alumnes, des que neixen fins que tenen 15 anys, explicada de manera visual i amb textos propis”, tal i com apunta Noel Jiménez, professor de l’extraescolar de teatre de l’institut garriguenc. Afegeix, a més, que a la representació s’hi poden degustar “les seves experiències i sentiments davant situacions amb les famílies, professors i companys; totes les incomoditats, dubtes i també els bons records i experiències que han viscut al llarg de la seva vida van quedar clars sobre l’escenari”.

Per la seva banda, Joves En Escena ja està treballant en la seva nova obra Lluèrna, també de creació pròpia, que s’estrenarà el proper dilluns 18 de juny al Teatre de la Garriga El Patronat, a les 21 h.

Els artífex d’aquesta fita teatral, sota la direcció de Noel Jiménez, son: Laura Martínez, Noa Aragall, Laia Marquès, Jennifer Soto, Irene Porta, Irene Baño, Guillem Blassi, Emma Boix, Carla Prat i Marina Bartolin.

Article anteriorGarriguencs a l’onze ideal de Tercera Catalana i de tot el Vallès
Article següentSopar Groc de solidaritat amb les famílies dels presos polítics i exiliats
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.