Odre del dia del Ple municipal de maig de 2018

0
Ple juliol_2017_OAMC

Aquest dimecres dia 30 de maig de 2018, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, com sempre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. La sessió es podrà seguir en directe, presencialment o a través de l’emissora local Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta de la sessió núm. 110 corresponent al ple de 25 d’abril de 2018.

2. Despatx d’ofici.

3. Aprovació de l’autorització de compatibilitat personal municipal EFC, conserge d’Esports.

4. Aprovació inicial de la modificació de la Relació de Llocs de Treball.

5. Aprovació inicial de la modificació de la Plantilla de personal de l’any 2018.

6. Aprovació del contingut i la signatura del conveni per a l’elaboració, la concertació, l’execució i el finançament de polítiques de turisme amb els ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal del Vallés Oriental.

7. Aprovació de l’inici de l’expedient de licitació, plecs de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques per la gestió de les zones d’aparcament regulat del municipi de la Garriga.

8. Aprovació de la modificació de l’ordenança municipal no fiscal núm. P03, reguladora dels preus públics per a serveis d’activitats físiques i esportives.

9. Aprovació modificació ordenança no fiscal núm. P04, reguladora dels preus públics pels serveis de cursos de formació i altres activitats culturals.

10. Aprovació de la rectificació de l’acord d’aprovació de modificació de crèdits expedient 2018.12 de la sessió del Ple de data 25 d’abril.

11. Aprovació de la proposta de baixa de crèdit aprovat per acord del Ple de data 25/04/2018 a l’expedient de modificació de crèdits 2018.12 de crèdits extraordinaris i suplements de crèdits.

12. Aprovació de l’expedient de modificació de crèdits núm. 2018.16 en la modalitat de crèdits extraordinaris.

13. Aprovació de la modificació pressupostària expedient 2018.17 en la modalitat de suplements de crèdits.

14. Aprovació de la declaració d’inversions financerament sostenibles incloses a projectes de despesa previstos al Pressupost inicial de l’Ajuntament per a l’exercici 2018 i en l’expedient de modificació de crèdits número 2017.12, en aplicació de la distribució del superàvit corresponent a la liquidació de l’exercici econòmic 2017.

15. Donar compte de l’acompliment de la llei 15/2010, de 5 de juliol, en la que s’estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials i del RD 635/2014, relatiu al càlcul del període mitjà de pagaments, corresponents al primer trimestre del 2018.

16. Donar de compte de l’estat d’execució del pressupost vigent de l’Ajuntament de la Garriga i de l’OA de Mitjans de Comunicació, corresponent al primer trimestre del 2018.

17. Donar compte de l’expedient de reconeixement de crèdits núm. 2018.05.

18. Donar compte de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits número 2018.01.

19. Donar compte de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits número 2018.02 OAMC.

20. Donar compte al Ple de l’informe d’intervenció relatiu a la distribució del superàvit de la liquidació de l’exercici 2017.

21. Aprovació de l’adhesió al manifest de 17 de maig Dia Internacional contra l’LGTBIfòbia “FESTA LLIURE. FES-TE LLIURE”.

Informes de l’alcaldia

Mocions

22. Moció que presenta el grup municipal d’ICV-EUiA-E de la Garriga, “Menys ràtios més qualitat”, promoguda per la federació d’educació de CCOO.cat.

23. Moció que presenta el grup municipal de la CUP-PA, amb l’adhesió d’Acord+ERC-AM, de denúncia del caràcter patriarcal i de classe de la justícia espanyola i per a la creació d’un nou ordenament jurídic propi en el marc republicà amb perspectiva feminista.

24. Moció que presenta el grup municipal de la CUP- PA, amb l’adhesió d’Acord+ERC-AM, en suport al professorat del IES Palau de Sant Andreu de la Barca que presenta l’assemblea de professorat del Palau i la plataforma de Suport 9 del Palau de Sant Andreu de la Barca.

Precs i preguntes

25. Prec que presenta el grup municipal d’ICV-EUiA-E sobre mobilitat.

Fotografia OAMC

Article anteriorEl feminisme, avui
Article següentGarriguencs a l’onze ideal de Tercera Catalana i de tot el Vallès
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.