No participarem a la CSAP després dels greus qualificatius del regidor Jordi Calatrava

0
Cs LOGO_set_2017

Ciutadans la Garriga no participarem a la Comissió de Seguiment d’Acords Polítics que lidera el regidor d’Hisenda, Jordi Calatrava, després que Calatrava qualifiqués a través d’un tuit el seu total acord amb un article que definia a Cs com “el nou partit nazi”. “No podem seure a dialogar amb un regidor que titlla el partit de nazi i que no demana disculpes”, ha manifestat Àngel Guillén, portaveu municipal del grup de Cs la Garriga.

Per aquest motiu, com ja va anunciar Guillén en el passat Ple del mes d’abril, el grup municipal presentarà una moció de reprovació i sol·licitarà la dimissió de Calatrava. Algú capaç de proferir aquest tipus d’insult no pot seguir com a regidor ni un minut més, ha expressat Guillén. I és que per al nostre regidor, “no tot s’hi val en la discrepància política”. També ha lamentat que l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, “no hi hagi intervingut vint dies després de la nostra queixa pel tuit de Calatrava perquè el seu regidor demani disculpes i ha apel·lat com va fer reiterades vegades en el darrer Ple Municipal a “la responsabilitat que tenim com a càrrecs públics de donar exemple als ciutadans”, principalment en moments de “greu tensió social com la generada pels separatistes”.

Ciutadans La Garriga

Article anteriorEl millor imitador d’Eugenio del país és de la Garriga
Article següentConcert benèfic de música clàssica en pro Fundació Asil Hospital la Garriga
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.