El millor imitador d’Eugenio del país és de la Garriga

0
Beto Eugenio_01

Molts de nosaltres ja ho sabíem, o ho sospitàvem, doncs hem tingut l’ocasió de gaudir en directe la fantàstica imitació que en Beto fa d’un dels millors humoristes que ha donat mai Catalunya. I és que, quan aquest garriguenc es calça les ulleres de sol i s’acomoda damunt del tamboret, sembla talment com si l’Eugenio tornés a la vida i poguessis escoltar els seus acudits un cop més: no tan sols la veu és clavada a l’original, sinó que el to, les pauses dramàtiques i els sospirs estan col·locats just al lloc on toca, a més d’una gestualitat i un posat estudiats al mil·límetre.

I clar, un talent com aquest havia de tenir la seva recompensa, que ha acabat arribant de la mà de Catalunya Ràdio, quan aquest diumenge va buscar el millor imitador entre els imitadors i, com no podia ser d’altra manera, ha acabat escollint el Beto, patrimoni garriguenc, d’entre tots els aspirants.

Vegeu-ne un tastet aquí.

Fotografia extreta del Twitter del programa El Suplement

Article anterior322 propostes per invertir 200.000 euros
Article següentNo participarem a la CSAP després dels greus qualificatius del regidor Jordi Calatrava
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.