322 propostes per invertir 200.000 euros

0
143

Un cop finalitzada la primera fase del procés dels Pressupostos Participatius d’enguany, s’han recollit fins a 322 propostes a través dels diferents canals que l’Ajuntament de la Garriga va posar a disposició de la ciutadania. D’aquest gran nombre de suggeriments rebuts, tècnics del consistori n’estudiaran la viabilitat de tots ells i en faran una selecció, que es podrà consultar a través del web habilitat. S’hi podran consultar les propostes vàlides, però també les desestimades.

El proper pas, un cop triades les propostes que passaran a la següent fase, serà una jornada participativa que tindrà lloc entre juliol i setembre, d’on sortiran les finalistes, que conformaran un grup d’entre 10 i 15 candidates.

Per últim, com l’any passat, es procedirà a una votació final entre els mesos de setembre i octubre on hi podrà participar tothom que estigui empadronat al poble i sigui major de 16 anys.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.