Cs diem ‘no’ a la construcció d’un parc per a gossos a tocar del Parc del Patufet de Ca n’Illa

0
Cs LOGO_set_2017

“Cs la Garriga s’oposa a la construcció d’una zona d’esbarjo per a gossos que té intenció de fer el Govern Municipal al costat del Parc del Patufet, al barri de Ca n’Illa”. Així ho va manifestar el portaveu del nostre Grup Municipal de Cs, Àngel Guillén, al passat Ple municipal del 25 d’abril i s’ha tornat a reafirmar després d’haver visitat la zona. Davant d’aquesta situació, ha insistit que “és una zona on hi tenim una llar d’infants, una escola de primària i dos parcs infantils” pel que no troba “raonable” que el Govern Municipal vulgui gastar-se “40.000 € en una zona d’esbarjo per a gossos que, a més, implicarà desplaçar el Parc del Patufet cap al parc més proper a Les Caliues”.

Cs zona_esbarjo_gossos_maig_2018Guillén ha explicat que “el Parc del Patufet no fa ni 4 anys que es va inaugurar, amb la qual cosa moure’l ara no té sentit” i creu que “en origen ja hauria d’haver estat ubicat al costat de l’altre parc existent i desplaçar-ho és una despesa que es pot evitar”. En aquest sentit també ha afegit que a la zona que es vol dedicar a les mascotes “actualment hi juguen molts nens i és un lloc on moltes famílies hi celebren festes d’aniversari” pel que insisteix en “buscar una millor ubicació per aquest projecte” ja que “tot i que la majoria ho fa, no tots els amos de gossos els porten lligats i en recullen els excrements”, quelcom que podria “suposar un risc pels menors”.

Per últim, Guillén ha volgut deixar clar, com ja va fer en el Ple Municipal que “si el Govern Municipal no retira el seu projecte, Cs utilitzarà tots els mitjans legals al seu abast per evitar-ho”.

Ciutadans la Garriga

Article anteriorA les 19 h, protesta davant l’Ajuntament per la sentència de La Manada
Article següentApropa’t al món rural i agrari de la Garriga amb les jornades Arrela’t
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.