Txarango serà el grup estrella de la Festa Major de la Garriga!

0
Txarango

Segons acaba de fer públic a través de les xarxes socials l’Ajuntament de la Garriga, el cap de cartell de la Festa Major d’enguany serà l’exitós grup de música Txarango, un dels més seguits a nivell català i també amb més projecció internacional.

Txarango és un grup compromès amb les reivindicacions socials i el seu estil musical beu del reggae, la cúmbia, el dub, el pop i la salsa, en una barreja totalment enèrgica que farà, de ben segur, que l’Espai Nits de la Doma s’ompli de gom a gom la nit de dijous 2 d’agost.

De la resta de la programació de la Festa Major d’aquest any, que encara és lluny de conèixer-se en la seva totalitat, també se n’ha revelat que el pregoner que donarà el tret de sortida a la festa serà En Peyu, així com que tindrem teatre amb en Pep Plaza o la festa de Rac105. A mida que es vagin coneixent més detalls, n’informarem degudament.

Fotografia extreta del web oficial de Txarango

Article anteriorEl Barri de Montserrat es torna a vestir de festa
Article següentLa dansa omplirà la Garriga el proper diumenge
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.