Txarango serà el grup estrella de la Festa Major de la Garriga!

0
151

Segons acaba de fer públic a través de les xarxes socials l’Ajuntament de la Garriga, el cap de cartell de la Festa Major d’enguany serà l’exitós grup de música Txarango, un dels més seguits a nivell català i també amb més projecció internacional.

Txarango és un grup compromès amb les reivindicacions socials i el seu estil musical beu del reggae, la cúmbia, el dub, el pop i la salsa, en una barreja totalment enèrgica que farà, de ben segur, que l’Espai Nits de la Doma s’ompli de gom a gom la nit de dijous 2 d’agost.

De la resta de la programació de la Festa Major d’aquest any, que encara és lluny de conèixer-se en la seva totalitat, també se n’ha revelat que el pregoner que donarà el tret de sortida a la festa serà En Peyu, així com que tindrem teatre amb en Pep Plaza o la festa de Rac105. A mida que es vagin coneixent més detalls, n’informarem degudament.

Fotografia extreta del web oficial de Txarango

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.