Sant Jordi comença avui a la Garriga

0
Sant Jordi_2018_cartell_01

La Diada de Sant Jordi és per a molts la més atractiva de totes les festivitats del país, i tant és així que la idea catalana de regalar-nos llibres i roses en mostra d’estima ja s’ha exportat arreu del planeta. Si bé un sector important de la societat batalla des de fa anys per aconseguir que el 23 d’abril no sigui dia laborable, la data és igualment marcada en vermell a la majoria de calendaris i, si el temps hi acompanya, estrany és aquell que es queda a casa i no treu el cap a barrejar-se amb l’ambient de paradetes i activitats que s’ofereixen arreu del territori.

A la Garriga ens agrada tant Sant Jordi que no hem pogut esperar fins dilluns per celebrar-lo, així que la primera de les activitats avantsala de la Diada serà un concert solidari amb l’Associació Autisme la Garriga de Gospel Joy, aquest mateix dijous dia 19, a les 21:15 h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música.

Sant Jordi_2018_biblioteca_01Per la seva banda, la Biblioteca també s’afegeix al reguitzell d’activitats prèvies al dia 23 amb diverses propostes per aquest divendres: un taller infantil titulat ‘Màscares de Sant Jordi’, a càrrec d’Activijoc (entre les 17:30 i les 18:30 h, mitjançant inscripció prèvia); l’espectacle ‘Màgia entre llibres amb Enric Magoo’ (a les 19 h); i un concert de música rock dels anys 50 del grup Blue Moon Boys (a les 21 h).

El plat fort, com no pot ser d’altra manera, és el mateix dilluns 23 d’abril, quan el centre del poble s’omplirà d’activitats durant tot el dia, amb especial atenció a les parades de llibres i roses de la plaça de Can Dachs i els mil i un actes que tindran lloc a la plaça de l’Església, amb xerrades, contes, concursos i actuacions de tot tipus que podeu consultar al cartell adjunt.

Article anteriorDivendres s’inaugura el nou tram del carrer Banys
Article següentDivendres i dissabte, actes pacífics i gens vandàlics del CDR la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.